Zonnepanelen Groningen

Woont u in Groningen en bent u op zoek naar zonnepanelen? Bij Solar Expert Jansen helpen we u graag! Kies voor een duurzamer huis en bespaar tegelijkertijd op de energiekosten. Neem nu contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek of vraag direct een offerte aan voor zonnepanelen in Groningen.Montage van zonnepanelen

Investeren in de toekomst met zonnepanelen in Groningen

Het overstappen naar zonnepanelen in Groningen was nog nooit zo aantrekkelijk. Door te investeren in een groene oplossing draagt u bij aan het milieu en dat terwijl u maandelijks geld bespaart. Gemiddeld bespaart een huishouden al gauw zo’n 500 euro per jaar door over te stappen op zonnepanelen. 
Daarnaast verbetert u het energielabel, wat de waarde van uw woning ten goede komt. Ideaal wanneer u uw huis later zou willen verkopen. Ook heeft de gemeente Groningen als doel gesteld om in 2035 energieneutraal te zijn. Een doel dat enkel gezamenlijk te behalen is. Kies daarom vandaag nog voor de overstap. Bent u benieuwd of uw huis geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte voor zonnepanelen in Groningen aan!

De terugverdientijd

Een belangrijke vraag die bij mensen opkomt wanneer ze overwegen om zonnepanelen op hun huis in Groningen te laten leggen is: Binnen hoeveel jaar heb ik de panelen terugverdiend? Afhankelijk van hoeveel zonnepanelen u laat aanleggen, kunt u over het algemeen uitgaan van een terugverdientijd van 6-10 jaar.  

Ondanks dat het mogelijk interessant kan zijn om te kiezen voor de voordeligste zonnepanelen is het wijs om hier van tevoren goed over na te denken. Het kiezen voor de goedkoopste optie kan namelijk ook betekenen dat de panelen eerder stuk gaan of dat ze niet meer het optimale vermogen kunnen leveren.

Solar Expert Jansen: uw installateur van zonnepanelen in Groningen

Door te kiezen voor de expertise van Solar Expert Jansen geniet u van een A-Z maatwerk maatwerkoplossing. Wij geven advies, installeren uw zonnepanelen in Groningen en kunnen u naderhand helpen met onderhoud. U kunt het volgende van ons verwachten:

  • Vrijblijvend adviesgesprek met kostenoverzicht
  • Offerte op maat
  • Levering, installatie en montage bij u thuis of op kantoor
  • Nette afwerking
  • Hulp bij installatie van de app inclusief uitleg
  • Begeleiding bij aanvraag subsidies
  • 24/7 storingshulp
  • 25 jaar garantie op de panelen
  • 30 jaar garantie op het vermogen

Zonnepanelen in Groningen kopen bij Solar Expert Jansen

Op zoek naar zonnepanelen in Groningen voor een goede prijs? Bij Solar Expert Jansen bent u verzekerd van hoogwaardige en scherp geprijsde zonnepanelen. Dankzij onze jarenlange ervaring in de branche kunnen wij u uitstekend adviseren. Hierbij kunt u denken aan de keuze voor het type zonnepaneel en de daarbij horende omvormer.

Wilt u meer informatie of wilt u uw huis in Groningen verrijken met zonnepanelen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Onderhoud

Zonnepanelen zijn in Nederland zeer rendabel. Het is echter wel belangrijk dat u ze goed onderhoudt. Uw systeem wordt blootgesteld aan diverse invloeden van buitenaf. Daarom adviseren wij om uw zonnepanelensysteem eens per twee jaar te laten controleren. Lees meer over de onderhoudsmogelijkheden.

Vraag een offerte aan!

Vraag vrijblijvend offerte aan

Stap over op Zonne-energie!