Subsidie voor verduurzaming van uw woning

In de provincie Groningen & Drenthe is er een subsidie beschikbaar voor de verduurzaming van woningen. Bent u woningeigenaar in één van de genoemde postcodes hieronder? Dan kunt u een subsidie aanvragen voor de verduurzaming van uw woning van maximaal € 10.000. Door middel van deze subsidie kunt u investeren in onder andere zonnepanelen, infraroodpanelen, een thuisbatterij of laadpalen van Solar Expert Jansen. Maak gebruik van de beschikbare subsidie om de investering in groene energie nog aantrekkelijker te maken. Met onze expertise en begeleiding ontzorgen wij u en helpen wij met het installeren van de verduurzaming bij uw woning.

De volgende postcodes komen in aanmerking voor de subsidie: 9474, 9479, 9512, 9631, 9641, 9642, 9644, 9645, 9646, 9648, 9651, 9654, 9655, 9657, 9659, 9672, 9675, 9677, 9678, 9684, 9685, 9881, 9882, 9883, 9885, 9971, 9972, 9974, 9976

Energie besparen met Solar Expert Jansen

Met zonnepanelen, infraroodpanelen, een thuisbatterij of een laadpaal van Solar Expert Jansen kunt u flink energie besparen. Zonnepanelen maken gebruik van groene stroom. Neemt u bijvoorbeeld 10 zonnepanelen af, dan bespaart u op jaarbasis al snel 500 euro. Heeft u een elektrische auto? Kies dan voor een laadpaal aan huis zodat u altijd verzekerd bent van een volle accu. Daarnaast kunt u met onze thuisbatterij energie opslaan die u later weer kunt gebruiken zodat u nooit zonder stroom zit.

Subsidie zonnepanelen

Wilt u investeren in zonne-energie zodat uw energierekening lager uitvalt? Met de subsidie voor verduurzaming in uw regio is het een ideale kans om zonnepanelen aan te schaffen. De zonnepanelen van Solar Expert Jansen hebben een korte terugverdientijd die ligt tussen de 6-10 jaar. Daarnaast stijgt de woningwaarde bij aanschaf van zonnepanelen. Dit is gunstig bij een eventuele verkoop. Verder dragen zonnepanelen bij aan een beter energielabel. Allemaal voordelen om te investeren in zonnepanelen. Solar Expert Jansen adviseert welke zonnepanelen het best bij u passen en wij plaatsen ook uw zonnepanelen. Geïnteresseerd in zonnepanelen? Maak gebruik van de subsidie voor woningverduurzaming en neem contact met ons op. Wij helpen u graag.

Subsidie thuisbatterij

De subsidie is ook in te zetten voor het aanschaffen van een thuisbatterij. Met onze thuisbatterij kunt u op momenten dat u geen stroom nodig heeft, uw energie opslaan. Deze stroom kunt u later inzetten voor bijvoorbeeld uw wasmachine of droger. Hiermee bespaart u op de energiekosten wat flink gaat schelen in de portemonnee. Heeft u een elektrische auto? Dan kunt u uw thuisbatterij ook inzetten voor het opladen van de elektrische auto. Een thuisbatterij biedt dus meerdere voordelen. Wanneer u de subsidie voor verduurzaming aanvraagt, kunt bij Solar Expert Jansen terecht voor een thuisbatterij. Wij bieden thuisbatterijen van de merken GoodWe, TAB & SolarEdge.

Subsidie laadpalen

Maakt u gebruik van een elektrische auto en heeft u nog geen laadpaal thuis? Via de subsidie voor verduurzaming kunt u een laadpaal aan huis aanvragen. Met een laadpaal aan huis kunt u ieder moment van de dag de elektrische auto laden. Solar Expert Jansen biedt laadpalen van de merken Wallbox & SolarEdge. De Wallbox laadpalen zijn verkrijgbaar in de varianten Wallbox Pulsar Plus & Wallbox Pulsar Max.

Interesse?

Doe uw voordeel ermee en vraag de subsidie voor verduurzaming aan zodat u makkelijker kunt investeren in zonne-energie en u uiteindelijk bespaart op de energiekosten. Kies voor zonnepanelen of gebruik het hele budget door een combinatie te maken met een thuisbatterij en laadpaal. Laat u adviseren door één van onze experts en vraag een offerte aan bij Solar Expert Jansen.

Vraag vrijblijvend offerte aan

Stap over op Zonne-energie!