Laadpalen van Solar Expert Jansen

Het gebruik van elektrische auto’s wordt steeds populairder in Nederland. Er zijn meerdere voordelen om een laadpaal thuis te laten installeren. Wij bieden meerdere laadpaal merken aan van o.a het merk Wallbox. Onze Wallbox laadpalen zijn verkrijgbaar in de varianten Wallbox Pulsar Plus en Wallbox Pulsar Max. Solar Expert Jansen helpt u graag bij het installeren van laadpalen.

Laadpalen thuis

Op de snelwegen komen steeds meer laadpalen. Voor mensen met een elektrische auto is het fijner om een laadpaal aan huis te hebben, hierdoor kunt u op de weg lang genoeg (afhankelijk van de afstand) doorrijden. Als u thuis een laadpaal heeft, kunt u voor vertrek de auto thuis volledig opladen met uw laadpaal, wat veel efficiënter is.

Voordelen laadpaal aan huis

Het hebben van een laadpaal aan huis biedt meerdere voordelen. Hieronder een aantal voordelen van het aanschaffen van een laadpaal voor aan huis:

  • Op elk moment opladen
  • Verzekerd van een volle accu
  • Een laadpaal aan huis is voordeliger
  • U bent nog goedkoper uit als uw zonnepanelen heeft
  • Nooit meer in de rij staan bij een laadstation

Geïnteresseerd in een laadpaal aan huis? Vraag een offerte aan.

Laadpaal merken

Er zijn diverse soorten laadpaal merken. Solar Expert Jansen levert laadpalen van de merken Wallbox en SolarEdge. De laadpaal merken Wallbox en SolarEdge hebben beide een productgarantie van minstens 2 jaar.

Wallbox laadpalen

De Wallbox laadpaal is beschikbaar in de typen Wallbox Pulsar Plus en de Wallbox Pulsar Max. De Wallbox Pulsar Plus heeft een vermogen van 7,4 kW en de Wallbox Pulsar Max een vermogen van 11 kW. Via de LED display kunt u zien hoe vol de auto is opgeladen. Daarnaast is de Wallbox Pulsar voorzien van een handige app die diverse mogelijkheden biedt: laadsnelheid aanpassen, timer instellen en laadstatus bekijken. Hierdoor kunt u alles met betrekking tot uw laadpaal terugzien in 1 overzichtelijke app.

Verder is het formaat van de Wallbox laadpalen klein waardoor ze heel eenvoudig in gebruik zijn. De laadpalen van Wallbox Pulsar zijn water- en stofbestendig waardoor de lader veilig zowel binnen als buiten geplaatst kan worden. Daarnaast zijn de Wallbox Pulsar laders voorzien van spraakbesturing waardoor u snel en makkelijk de auto kan opladen.

SolarEdge laadpalen

De SolarEdge EV laadpaal is zowel een laadstation als een omvormer. Hierdoor is de laadpaal van SolarEdge een 2-in-1 oplossing. De zonne-energie wordt omgezet in wisselstroom zodat daarna de elektrische auto opgeladen wordt. Een voordeel is dat u de laadsnelheid van de SolarEdge automatisch kan aanpassen. Hierdoor wordt uw auto zo snel mogelijk opgeladen.

De voordelen van de SolarEdge EV laadpaal op een rijtje:

  • Veilige laadpaal: Deze laadpaal is veilig in gebruik omdat er onder andere een overspanningsbeveiliging en aardlekschakeling aanwezig is.
  • Gebruik van zonne-energie, wat goed is voor het milieu en ook voor uw portemonnee.
  • Door het geïntegreerde SolarEdge-ecosysteem kunt u alle energiestromen in uw woning beheren.
  • Controleer en optimaliseer al uw huishoudelijke energie via de mySolarEdgeapp.
  • Snelle laadpaal: SolarEdge EV laadpalen hebben een vermogen tot 22 kW waardoor de elektrische auto in 2 uur helemaal opgeladen is. 

Uw eigen laadstation thuis

Heeft u thuis ruimte over voor een carport? Dan is de Solar Carport aan huis een mooie en duurzame keuze. Met een Solar Carport is uw elektrische auto beschermd onder een carport. Tegelijkertijd wekken de zonnepanelen energie op zodat de elektrische auto opgeladen wordt. Op deze manier heeft u uw eigen laadstation thuis.

Auto opladen met zonnepanelen

Wilt u op de goedkoopste manier uw elektrische auto opladen? Dan is een laadpaal aan  huis natuurlijk de beste keuze. Het kan nog voordeliger als u zonnepanelen laat installeren (of al heeft) op uw dak, want dan laadt u met de opbrengst van de zonnepanelen uw elektrische auto op. Op deze manier laadt u bijna geheel gratis uw elektrische auto op met uw zonnepanelen.

thuislaadpaal

Interesse?

Solar Expert Jansen installeert een laadpaal aan uw huis. Heeft u nog aanvullende vragen over de Wallbox of SolarEdge EV laadpaal? Of bent u benieuwd welke laadpaal het beste bij u past? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op.

Vraag vrijblijvend offerte aan

Stap over op Zonne-energie!