Zonnepanelen Drenthe

Op zoek naar zonnepanelen in Drenthe? Bij Solar Expert Jansen staan we klaar om u te helpen! Investeer in een duurzame woning terwijl u bespaart op de energierekening.
Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek of vraag direct een offerte aan voor zonnepanelen in Drenthe.

Montage van zonnepanelen

Zonnepanelen in Drenthe: investeren in de toekomst

Het overstappen naar zonnepanelen in Drenthe wordt met de dag interessanter. Door te investeren in deze groene oplossing draagt u bij aan het milieu én bespaart u maandelijks geld. Maakt u de overstap naar zonnepanelen, dan bespaart u al gauw zo’n 500 euro per jaar.

Bovendien verbetert u het energielabel van uw woning, wat de waarde van uw huis ten goede komt. Dit is ideaal als u uw huis in de toekomst wilt verkopen. Daarnaast heeft de gemeente Drenthe als doel gesteld om in 2050 energieneutraal te zijn, een doel dat alleen gezamenlijk bereikt kan worden. Kies daarom vandaag nog voor de overstap naar zonne-energie.

De terugverdientijd van zonnepanelen

Een belangrijke vraag die opkomt bij huiseigenaren die overwegen zonnepanelen in Drenthe te installeren, is: hoe lang duurt het voordat ik mijn investering terugverdien? Over het algemeen varieert de terugverdientijd tussen de 6 en 10 jaar, afhankelijk van het aantal geïnstalleerde panelen.

Hoewel het aantrekkelijk kan lijken om te gaan voor de goedkoopste zonnepanelen, is het raadzaam om hier goed over na te denken. De goedkoopste optie kan namelijk leiden tot panelen die sneller defect raken of niet het maximale vermogen kunnen leveren.

Onderhoud

Zonnepanelen zijn in Nederland zeer rendabel. Het is echter wel belangrijk dat u ze goed onderhoudt. Uw systeem wordt blootgesteld aan diverse invloeden van buitenaf. Daarom adviseren wij om uw zonnepanelensysteem eens per twee jaar te laten controleren. Lees meer over de onderhoudsmogelijkheden

Solar Expert Jansen: de installateur van zonnepanelen in Drenthe

Door te kiezen voor de expertise van Solar Expert Jansen geniet u van een A-Z maatwerk maatwerkoplossing. Wij geven advies, installeren uw zonnepanelen in Groningen en kunnen u naderhand helpen met onderhoud. U kunt het volgende van ons verwachten:

  • Een vrijblijvend adviesgesprek met een duidelijk kostenoverzicht
  • Een op maat gemaakte offerte
  • Levering, installatie en montage op locatie (thuis of op kantoor)
  • Vakkundige installatie
  • Hulp bij het installeren van de bijbehorende app, inclusief uitleg
  • Begeleiding bij het aanvragen van subsidies
  • 24/7 storingshulp
  • 25 jaar garantie op de panelen
  • 30 jaar garantie op het vermogen

Zonnepanelen in Drenthe kopen bij Solar Expert Jansen

Op zoek naar hoogwaardige zonnepanelen tegen aantrekkelijke prijzen in Drenthe? Bij Solar Expert Jansen bent u aan het juiste adres. Met onze uitgebreide ervaring in de sector kunnen we u deskundig adviseren over de meest geschikte zonnepanelen en omvormers voor uw situatie.

Wilt u meer informatie of wilt u uw huis voorzien van zonnepanelen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw zonnepanelen in Drenthe.

Vraag een offerte aan!

Vraag vrijblijvend offerte aan

Stap over op Zonne-energie!