Waarom investeren in zonnepanelen?

Storing zonnepanelen | Solar Expert Jansen

21 april 2020

De lente is inmiddels in volle gang en het warme weer komt eraan. Naast dat wij bij Technisch Expert Jansen een totaal installatiebedrijf zijn, hebben wij ook erg veel ervaring met het plaatsen en onderhouden van zonnepanelen. Zonnepanelen worden steeds populairder en op veel daken zijn ze al te vinden. Waarom is het investeren in zonnepanelen de moeite waard? Wij spraken onze eigen expert, Chris.

Salderingsregeling

Zonnepanelen zijn op dit moment ontzettend rendabel. Naast het feit dat de kwaliteit van zonnepanelen steeds beter wordt zijn er ook nog eens subsidies voor beschikbaar. Onlangs is bekend geworden dat de salderingsregeling is verlengd tot en met 2023. De salderingsregeling houdt in dat de stroom die u met zonnepanelen opwekt en teruglevert aan het net, wordt afgetrokken van uw eigen energieverbruik.

Transparantie

Chris vervolgt: ‘Sowieso kom ik vaak bij klanten thuis en vind ik persoonlijk contact ontzettend belangrijk in mijn werk. Zonnepanelen aanschaffen is vaak een behoorlijke investering en daarbij is het klaar staan voor vragen en eventuele begeleiding niet overbodig. Wij maken foto’s van de daken waar de zonnepanelen eventueel gemonteerd gaan worden en teken samen met de klant het dak in. Wij maken samen de offerte zodat de klant nooit voor verrassingen komt te staan. Transparantie vinden wij hierin ontzettend belangrijk.’

Totaalinstallateur

Naast het feit dat wij bij de klant langs gaan, kijken wij ook naar de toekomstplannen van de klant. Het voordeel van ons is dat wij een onderdeel van totaalinstallateur Technisch Expert Jansen zijn en ook mee kunnen denken over andere duurzame mogelijkheden zoals zonneboilers, warmtepompen, infrarood panelen en vloerverwarming. Zo kunnen wij een totaalpakket aanbieden aan de klant en met de klant meedenken over eventuele investeringen voor het verduurzamen van een woning.

Contact

Heeft u na het lezen van de blog nog vragen aan Chris of heeft u vragen over zonnepanelen in het algemeen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u verder!

Vraag vrijblijvend offerte aan

Stap over op Zonne-energie!