10 zonnepanelen bij de Familie Brinkema in Delfzijl

Familie Brinkema

23 maart 2021

Wij hebben onlangs een mooie klus afgerond in Delfzijl bij de Familie Brinkema. Er zijn 10 zonnepanelen op het dak gemonteerd. Familie Brinkema is een half jaar geleden komen wonen in het jaren ‘80 huis in Delfzijl. Ze hebben diverse klussen afgerond en als laatste hebben ze geïnvesteerd in zonnepanelen. Op dit moment koken ze al op inductie wat natuurlijk goed samengaat met zonnepanelen. 

‘De offerte is direct aan de keukentafel opgesteld. Ontzettend fijn!’

Zonnepalen Delfzijl

 

Zonnepanelen Delfzijl

Wij zijn benieuwd hoe de familie Brinkema bij Solar Expert Jansen terecht gekomen is. ‘Wij hebben een advertentie zien staan in het lokale krantje en zijn ons daarna gaan oriënteren. Wij kennen Technisch Expert Jansen omdat wij daar wel eens materialen opgehaald hebben. Wij hebben een offerteaanvraag gedaan en wat ons over de streep getrokken heeft is dat Solar Expert Jansen als enige langs gekomen is om te kijken naar het dak en gevraagd heeft naar onze interesses.’

‘Solar Expert Jansen heeft gekeken naar de zonnepanelen van de buren en daar de ligging en stijl op aangepast.’

Familie Brinkema

Vakkundig en zorgvuldig

‘Tussen de offerteaanvraag en de plaatsing van de panelen zat nog geen 2 maanden. De service is ontzettend goed en wij zijn vakkundig en zorgvuldig geholpen. Het plaatsen van de zonnepanelen heeft maar een halve dag in beslag genomen’, aldus Familie Brinkema.

Interesse?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

Vraag vrijblijvend offerte aan

Stap over op Zonne-energie!