Klantverhaal Eemshout Prefab

Vacatures | Solar Expert Jansen

1 september 2020

Bij Solar Expert Jansen doen wij allerlei soorten projecten. Van groot tot klein en van particulier tot grote bedrijfsprojecten. Op dit moment zijn wij bezig met één van onze grootste projecten. Wij plaatsen namelijk 1523 zonnepanelen op het dak van Eemshout prefab. Dit bedrijf is gevestigd in de Eemshaven en wij spraken Pieter de Boer (directeur van Eemshout) over dit grootschalige project. 

Wie?

Eemshout Prefab

‘Eemshout Prefab is een enthousiast houtskeletbouwbedrijf. Ze produceren en leveren prefab bouwelementen op maat door heel Nederland, met name daken, gevels, vloeren, wanden en casco’s. Dit doen ze al zo’n 30 jaar met een bevlogen team en altijd op een informele, betrokken manier. Eemshout Prefab hecht veel waarde aan een intensieve samenwerking en dat is één van de speerpunten van het bedrijf’, aldus Pieter de Boer. 

Wij hebben alleen maar klanten die daadwerkelijk bij ons passen

‘Naast dat wij zelf produceren hebben wij ook een verkoper, calculator, tekenaar en projectleiders in dienst. Wij zijn in totaal al met 50 man sterk. Onze kracht is dat wij zelf produceren maar dus ook zelf de tekeningen maken. Dit doen wij allemaal op dezelfde locatie, namelijk in de Eemshaven. Wij maken alles met hand en gebruiken daarvoor het 3D tekenparket. Dit doen wij omdat elk dak anders is. Het investeren in een robot is voor ons eigenlijk geen optie omdat bijna al onze klussen maatwerk zijn. Dit maakt ons uniek’.

Hoe moeilijker en uitdagender de kap, hoe leuker! 

Zonnepanelen op het dak

Solar Expert Jansen busje

Pieter, zou je ons eens iets kunnen vertellen over de samenwerking met Solar Expert Jansen. Pieter: ‘Natuurlijk! Solar Expert Jansen is geen onbekende partij voor ons. Wij hebben in het verleden al een aantal klussen samen met Technisch Expert Jansen gedaan en vanuit daar was de keuze ook eenvoudig om de zonnepanelen door Solar Expert Jansen te doen.’

Duurzaamheid

Waarom hebben jullie gekozen voor zonnepanelen? ‘Wij hebben een enorme hal (200 meter lang) tot onze beschikking waar dagelijks onze collega’s hard aan het werk zijn om onze projecten uit te voeren. Op tweederde van de hal worden op dit moment zonnepanelen geplaatst. Er is dus ontzettend veel ruimte voor de panelen. Wij willen graag ons steentje bijdragen aan het verduurzamen van ons bedrijf. Wij werken natuurlijk al met een hele duurzame materialen namelijk, hout. Maar onze werkwijze kan nog verduurzaamt worden. Vandaar dat wij als eerste stap gekozen hebben voor zonnepanelen.’

Zonnepanelen Eemshaven

Contact

Bent u benieuwd wat Solar Expert Jansen voor u kan betekenen? Neem contact met ons op. Interesse in de houten daken die Eemshout Prefab maakt? Neem dan contact op met Pieter of één van zijn collega’s. Ze helpen u graag verder.

Vraag vrijblijvend offerte aan

Stap over op Zonne-energie!