Update coronavirus: met inachtneming van maatregelen, blijven onze werkzaamheden ongewijzigd.

Package deal

15 februari 2021

Wegens succes is onze package deal verlengd. De actie stond al in het Dagblad van het Noorden en komt ook in andere weekbladen te staan. We hebben op deze pagina kort uitgelegd wat de actie precies inhoudt, lees gauw verder!

PV panelen actie

In deze actie zit het installeren van 10 stuks 360 Wp Full Black PV panelen, hierbij hoort een omvormer, montage op het dak en een gratis BTW-teruggave. Ter waarde van €3,400 exclusief BTW.

Als de oriëntatie op het zuiden staat, is de verwachte jaarlijkse besparing €748,-. De verwachte opbrengst is 3252 kWh per jaar. Binnen vijf tot zeven jaar is de investering terugverdient.

Waardebon

Bij aanschaf van een set pv panelen kunt u profiteren van onze speciale actie. Hiervoor krijgt u een inductiekook plaat, inclusief de montage, het aanleggen van een extra groep in de meterkast én een pannenset bij die u op de inductiekookplaat kunt gebruiken! Dit alles voor €999,- in plaats van €1628,-. Profiteer nu van onze spetterende actie!

Contact

Heeft u interesse in de package deal of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Vraag vrijblijvend offerte aan

Stap over op Zonne-energie!

Vraag offerte aan
Bel ons op

0595 – 431 650